Dubbelslag in Burgh-Haamstede

Afgelopen zondag stond de een na laatste NL Cup van dit jaar op het programma: op het Schoorl-achtige parcours van Burgh-Haamstede voelen de mannen van het team zich meestal wel goed thuis. Dat vertaalde zich ook in de resultaten.

Aan het eind van de middag klonk het startschot voor de Elite/Beloften, waar alleen Marten aan de start stond. In de eerste ronde pakte hij de koppositie, en stond die niet meer af. Hij reed de hele wedstrijd alleen op kop, met een ruime voorsprong op nummers 2 en 3. Mooie overwinning!

Even later startten de Junioren. Hier was het Perry die direct flink van leer trok, en ook hij reed alleen op kop, met een ruime voorsprong. Hij reed zich zelfs naar een 4e plek in het Elite/Beloften veld, die 2 minuten voor de Junioren gestart waren.
Daarachter streed Paul lang om plek twee, maar moest uiteindelijk genoegen nemen met een derde plaats. Evengoed prachtig, natuurlijk! Niek zat aanvankelijk goed mee, maar een aflopende ketting gooide roet in het eten. Nadat dit euvel verholpen was, reed hij naar een 9e plaats, met gelukkig een goed gevoel: de benen waren dik in orde.

In het NL Cup Klassement staan twee van de teamleden in de top 3 van hun categorie: Perry op nr 1 bij de Junioren, en Marten op nr 2 bij de Elite/Beloften. Nog één NL Cup te gaan in Oldenzaal eind september  voor het eindklassement opgemaakt wordt.
Eerst natuurlijk nog de finale van de 3 Nations Cup in Sittard op 16 september.

Recent Posts
Neem contact op!

Stuur ons een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt