GP Kivada in Berlicum

De kop is er weer af: de eerste wedstrijd van het seizoen is zoals altijd op het vertrouwde rondje in Berlicum. Ook nu weer stond er een groot startveld bij de meeste categorieën, en was het gelukkig mooi weer.

Bij de elite/beloften stonden Siert, Menno, Sam en Marten aan de start. Al snel viel het veld uiteen in een paar groepen: Marten zat in de tweede groep, de andere drie daar net achter in de derde groep. Het lukte Sam de oversteek te maken , maar toen in de laatste ronde het tempo omhoog ging, kreeg hij de rekening voor deze extra inspanning gepresenteerd en kon net niet volgen.
Marten finishte op plek 6, Sam op plek 11, Menno op plek 14, en Siert op plek 19. Tevreden gezichten na afloop.

Bij de junioren reden Niek, Paul en Perry lang met zijn drieën op kop, met Ian daar net achter. Een glibberige wortel zorgde ervoor dat Paul zijn plek in dit groepje moest opgeven. Niek en Perry sprintten met zijn tweeën naar de finish, waarbij Perry uit zijn pedaal schoot en Niek de sprint won. Paul werd 5e en Ian 6e.

Drie andere rijders waren in het teamtenue te bewonderen: Ilse Hoornsman reed sterk en werd knap 6e bij de Elite dames, Stijn Boek ook 6e bij de Masters 40+, en Gerard Wit 7e bij de Masters 50+.

Een kort film verslag van de wedstrijd is te vinden op onze FaceBook Pagina.

Recent Posts
Neem contact op!

Stuur ons een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt