Team

Onze teamleden en begeleiders

sam

Sam de Nijs

De 3e jaars belofte combineert het MTB-en met een drukke opleiding in bouwmanagement. Dat ging niet altijd makkelijk, maar dit jaar zijn er weer volop nieuwe kansen voor de man met de rood-wit-blauwe mouwtjes.

2018:
NK Apeldoorn: 4e
Eindklassement 3Nations Cup: 6e
NL Cup: 9e

menno

Menno Don

De afgelopen winter zijn er veel basis-kilometers gemaakt om de langere wedstrijden bij de beloften goed te kunnen verteren. Dat gaat zijn vruchten afwerpen dit jaar!

2018:
NK Apeldoorn: 8e
Eindklassement 3Nations Cup: 17e
NL Cup: 11e

marten

Marten Haitjema

De student bewegingswetenschappen heeft een prima 2018 achter de rug. Altijd relaxed, tot aan het startschot…

2018:
NK Apeldoorn: 5e
Eindklassement 3Nations Cup: 3e
NL Cup: 1e

Ilse Hoornsman

 

ariel en stijn

Arielle Boek-van Meurs – trainer

Ex topsporter (mountainbike), deelnemer aan diverse EK’s, WK’s en werelbekerwedstirjden. Vice Europese kampioen op de XCM in 2007, Benelux kampioen in 2007, 7e op het WK XCM in 2007. In 2012 overgestapt naar het trainersvak en opgeleid binnen de KNWU als Wielertrainer 3. Sinds 2012 actief als trainerster van diverse jeugdige mountainbikers, dit is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk trainingspunt mountainbike voor de KNWU in de provincie Noord Holland. Inmiddels strijden de meeste renners mee op het hoogste nivo in de Benelux.

Stijn Boek – Fysio/manueel therapeut

Verdienstelijk mountainbiker, op dit moment in de categorie Masters 2 (top van Nederland). Voormalig middellange afstandsatleet en meervoudig Nederlands kampioen bij de junioren in deze discipline. Fysio/manueel therapeut binnen zijn eigen praktijk in Amsterdam. Begeleider van KNWU mountainbike selectie tijdens trainingskampen en toernooien (EK’s, WK’s, wereldbekers en Olympische Spelen). Daarnaast ook verbonden aan de Atletiek Unie als fysio/manueel therapeut.

Neem contact op!

Stuur ons een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt