Team

Onze teamleden en begeleiders

sam

Sam de Nijs

De 3e jaars belofte combineert het MTB-en met een drukke opleiding in bouwmanagement. Dat ging niet altijd makkelijk, maar dit jaar zijn er weer volop nieuwe kansen voor de man met de rood-wit-blauwe mouwtjes.

2018:
NK Apeldoorn: 4e
Eindklassement 3Nations Cup: 6e
NL Cup: 9e

menno

Menno Don

De afgelopen winter zijn er veel basis-kilometers gemaakt om de langere wedstrijden bij de beloften goed te kunnen verteren. Dat gaat zijn vruchten afwerpen dit jaar!

2018:
NK Apeldoorn: 8e
Eindklassement 3Nations Cup: 17e
NL Cup: 11e

marten

Marten Haitjema

De student bewegingswetenschappen heeft een prima 2018 achter de rug. Altijd relaxed, tot aan het startschot…

2018:
NK Apeldoorn: 5e
Eindklassement 3Nations Cup: 3e
NL Cup: 1e

siert

Siert Minkema

2018 was voor Siert een seizoen om snel te vergeten, een seizoen met veel ziek en zeer. Inmiddels heeft hij de stijgende lijn weer te pakken. Hopelijk kan hij geleidelijk weer wat wedstrijden mee gaan pakken.

Niek Hoornsman

Niek Hoornsman

De man met de turbo-dijen… Misschien zit het in de genen, want ook zijn vader en zus zijn regelmatig in de teamkleding in het wedstrijdveld te vinden. Hij kan aardig omhoog poweren in ieder geval.

2018:
NK Apeldoorn: 3e
Eindklassement 3Nations Cup: 2e
NL Cup: 3e

Ian Schumachter

Ian Schumacher

Ian komt dit seizoen het team versterken als junior, na goede resultaten in het tenue van WV Noord-Holland in de afgelopen jaren. Veel succes!

2018:
NK Apeldoorn: 8e
Eindklassement 3Nations Cup: 8e
NL Cup: 5e

Niek Hoornsman

Paul Snip

De komende jaren wil Paul van zijn hobby zijn werk gaan maken: hij is nu nog bezig met een opleiding sport en bewegen, maar hij ziet zijn toekomst in de fietsenbranche. Hij heeft zijn vader (de man achter alle foto’s op deze site) ook alvast deze branche binnengeloodst..

2018:
NK Apeldoorn: 7e
Eindklassement 3Nations Cup: 4e
NL Cup: 2e

Perry Wit

Perry Wit

Alle junioren hebben een prima 2018 gehad, zo ook Perry. Dit jaar doet hij eindexamen HAVO. Hij doet er alles aan om in het laatste junioren jaar goed tevoorschijn te komen, en dat gaat vast weer lukken.

2018:
NK Apeldoorn: 2e
Eindklassement 3Nations Cup: 5e
NL Cup: 1e

ariel en stijn

Arielle Boek-van Meurs – trainer

Ex topsporter (mountainbike), deelnemer aan diverse EK’s, WK’s en werelbekerwedstirjden. Vice Europese kampioen op de XCM in 2007, Benelux kampioen in 2007, 7e op het WK XCM in 2007. In 2012 overgestapt naar het trainersvak en opgeleid binnen de KNWU als Wielertrainer 3. Sinds 2012 actief als trainerster van diverse jeugdige mountainbikers, dit is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk trainingspunt mountainbike voor de KNWU in de provincie Noord Holland. Inmiddels strijden de meeste renners mee op het hoogste nivo in de Benelux.

Stijn Boek – Fysio/manueel therapeut

Verdienstelijk mountainbiker, op dit moment in de categorie Masters 2 (top van Nederland). Voormalig middellange afstandsatleet en meervoudig Nederlands kampioen bij de junioren in deze discipline. Fysio/manueel therapeut binnen zijn eigen praktijk in Amsterdam. Begeleider van KNWU mountainbike selectie tijdens trainingskampen en toernooien (EK’s, WK’s, wereldbekers en Olympische Spelen). Daarnaast ook verbonden aan de Atletiek Unie als fysio/manueel therapeut.

Neem contact op!

Stuur ons een bericht!

Not readable? Change text. captcha txt